Saturday, 17 March 2012

T-ara - Jiyeon horse vaulting {eng}

Wah!!! Ji Yeon ade dinosour pose....

Mother Soyeon, baby Jiyeon, grandma Hyomin and Eunjung, and the age-gap ...

law nak senak perut coz ketawa, wajib tengok video ni...cayalah cakap aku...

박지연 Park Ji Yeon 朴智妍 new edtion


my Ji Yeon...

Maid-sama

Dia sangat comel...
Tapi kadang-kadang dia garang gak...
Yela,diakan ketua persatuan pelajar...
Mestilah kena garang..
Nak kena kontrol ramai bebudak laki yang ntah pape tu...
Tapi kat luar sekolah....
Dia de rahsia besar tau...Jeng jeng jeng
Apa rahsia dia tu???
Rahsia dia ialah....
Dia seorang pelayan di Maid Cafe..
Sangat comel dia pakai baju Maid...
Sian dia kena cover sokmo...
Dia xnak budak sekolah dia tau...
TAPI...
Ade sorang budak laki sekolah dia tau...
Budak laki tu nama Usui Takumi...
Umur Usui ni 17 tahun...
Eh!..
Lupa lak nak bagitau nama girl ni...
Nama girl ni ialah Ayuzawa Misaki...
Nama glam dia lak Misa-chan...
Umur dia 16 tahun...
Cakap pasal maid...
Girl ni sangat handsome bila pakai baju laki...
Sangat gentleman...Huhu..
Usui pun handsome gak...
Tapi Usui punya latar belakang keluarga sangat misteri...
Usui suka Misaki
Misaki pun suka Usui...
Episode berape tah, diorang declare, diorang ni couple...
Sangat sweet...
Suka!!!
Ok...Dah la sinopsis aku bagi kat korang...
Law korang nak tau lebih..
Bukak mangafox...
Cari cirte Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Xpun bukak u-tube...
Taip Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Bye...

Kawan Aku Suka

Ola..
Ari ni aku nak cakap pasal kawan sebelah aku ni...
Hah!! Nama dia???
Ala..Xpayah mention la..
X penting pun...
Dia ni minat giler korea...
Artis yang paling dia minat ialah Lee Eun Hyuk..(SUJU)
Itu nama pentas dia tapi nama betul dia lain...
Nama betul dia ialah Lee Hyuk Jae...
Tapi aku panggil dia Arnab putih..jahat x??
Of course la x...nakal jer
Tarikh lahir si arnab putih ni ialah 04-04-1986...
Tua kan..haha
Dah la gelaran dia monkey...
Coz dia lahir tahun monkey + senyum cam monkey...
hahaha...
Kawan aku ni suka giler dia...
Aku??
Aku suka gak....suka kutuk...hahaha
Sikit-sikit Eun Hyuk...
Nasib aku kuat...Aku suka Ji Yeon jer
Ryeo Wook aku suka gak...
Haha...Bye...

Thursday, 26 January 2012

T-ara JiYeon

I'm going crazy because of this beautiful lady...What should i do???

Gift Of A Friend | Jiyeon & Eunjung [JiEun]

Inilah namanya BFF...besfriend forever tau bkn boyfriend forever...hahha

Jiyeon's cute way of saying ''Thank You''


Wah! dia cakap thank u pun comel la...(ehhh...apa nk jd dgn aku ni??? semuanya comel....)

Cute! Hyun Jung #2

Adoyai...lama-lama bOleh jadi sasau aku law macam ni selalu....

Ji Yeon cute ♥

Kyaa....cutenye dia....

T-ARA 은정EunJung -Sleeping Beauty


Jom tengok awek Kumpulan T-Ara yang kuat tido...Awek ni bestfriend Ji Yeon...

Jiyeon's Killer Smile


Comelnya senyuman dia....

111216 Jiyeon T-ara & Tia Chocolat - Jiyeon Unnie!!!

Comelnya reaksi Ji Yeon bila Tia panggil dia kakak...haha

Ola...
Hari ini aku nak cakap pasal sorang girl ni....
Girl ni cantik tau...aku pun cair...
Senyuman dia memang killer r..tak tahan aku tengok..
Girl ni pandai nyanyi tau..
Suara dia sedap...menusuk kalbu...(cewahh)
Bukan je dia pandai nyanyi tau, dia pun boleh menari...
Dia ni ada kumpulan sendiri...
Dalam kumpulan dia, dia ni orang putih panggil....
Vocalist dan Lead dancer gitu..
Hebatkan dia...
Dah la cantik,hebat lak tu...
Korang nak tau tak tinggi dia berapa...
Tinggi dia 168 cm...hah! Tinggi tak dia?
Tinggi kan!
Berat dia pulak..hmm...Hah!..
46kg jer...cam model kan!
07/06/1993...Korang tau apa tu...
Tu la besday dia..
Kelebihan atau hobi dia lak...hmm
Tidur, menonton  wayang, Taekwondo, exercise dan memasak...
Wah! dia sama macam aku...masuk Taekwondo...haha
Ada chemistry ni...hehe
Opsss...lupa lak...
Aku duk mengarut kat atas ni, korang tau ke sape girl yang aku maksudkan n?
Sori ek semua, lupa lak aku nak bagitau nama girl yang cantik ni...
Nama girl ni ialah PARK JI YEON dari kumpulan T-Ara...
Kalau korang tak tau sape girl ni, meh tengok kat bawah...
Kalau tak kenal jugak lagi...
Ada satu cara jer..
Korang buka internet, tekan image dan lastly, taip la nama PARK JI YEON...haha
Tengok la puas-puas sampai korang kenal....hehehe...
Bye....

Friday, 20 January 2012

Someone????

Ola...
Jumpa lagi...
Kali aku nak cakap pasal someone...
Someone ni kecik saja...
Berjalan pun tak leh lagi...
Tapi someone ni ade senyuman...
Pergg...cute gelll....
Dengan muka cam cina tambah lagi senyuman mahal dia tu...
Gila bayang aku jadi....
Ini belum lagi dengar dia bercakap...
Conferm...aku cair...
Jantung meletup..berkecai...(xde jantung da aku lepas ni)
Cakap pasal someone...Korang tau ke sape someone ni???
Someone ni  bernama....AZRA QISTINA...
Sweet kan nama dia...sesweet Ciksunya....hahaha...
Da la korang..nanti aku cakap lebih lagi korang ingat ape lak...
Bye...

Koleksi Zikir Munajat