Saturday, 17 March 2012

T-ara - Jiyeon horse vaulting {eng}

Wah!!! Ji Yeon ade dinosour pose....

Mother Soyeon, baby Jiyeon, grandma Hyomin and Eunjung, and the age-gap ...

law nak senak perut coz ketawa, wajib tengok video ni...cayalah cakap aku...

박지연 Park Ji Yeon 朴智妍 new edtion


my Ji Yeon...

Maid-sama

Dia sangat comel...
Tapi kadang-kadang dia garang gak...
Yela,diakan ketua persatuan pelajar...
Mestilah kena garang..
Nak kena kontrol ramai bebudak laki yang ntah pape tu...
Tapi kat luar sekolah....
Dia de rahsia besar tau...Jeng jeng jeng
Apa rahsia dia tu???
Rahsia dia ialah....
Dia seorang pelayan di Maid Cafe..
Sangat comel dia pakai baju Maid...
Sian dia kena cover sokmo...
Dia xnak budak sekolah dia tau...
TAPI...
Ade sorang budak laki sekolah dia tau...
Budak laki tu nama Usui Takumi...
Umur Usui ni 17 tahun...
Eh!..
Lupa lak nak bagitau nama girl ni...
Nama girl ni ialah Ayuzawa Misaki...
Nama glam dia lak Misa-chan...
Umur dia 16 tahun...
Cakap pasal maid...
Girl ni sangat handsome bila pakai baju laki...
Sangat gentleman...Huhu..
Usui pun handsome gak...
Tapi Usui punya latar belakang keluarga sangat misteri...
Usui suka Misaki
Misaki pun suka Usui...
Episode berape tah, diorang declare, diorang ni couple...
Sangat sweet...
Suka!!!
Ok...Dah la sinopsis aku bagi kat korang...
Law korang nak tau lebih..
Bukak mangafox...
Cari cirte Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Xpun bukak u-tube...
Taip Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Bye...

Kawan Aku Suka

Ola..
Ari ni aku nak cakap pasal kawan sebelah aku ni...
Hah!! Nama dia???
Ala..Xpayah mention la..
X penting pun...
Dia ni minat giler korea...
Artis yang paling dia minat ialah Lee Eun Hyuk..(SUJU)
Itu nama pentas dia tapi nama betul dia lain...
Nama betul dia ialah Lee Hyuk Jae...
Tapi aku panggil dia Arnab putih..jahat x??
Of course la x...nakal jer
Tarikh lahir si arnab putih ni ialah 04-04-1986...
Tua kan..haha
Dah la gelaran dia monkey...
Coz dia lahir tahun monkey + senyum cam monkey...
hahaha...
Kawan aku ni suka giler dia...
Aku??
Aku suka gak....suka kutuk...hahaha
Sikit-sikit Eun Hyuk...
Nasib aku kuat...Aku suka Ji Yeon jer
Ryeo Wook aku suka gak...
Haha...Bye...