Saturday, 17 March 2012

Maid-sama

Dia sangat comel...
Tapi kadang-kadang dia garang gak...
Yela,diakan ketua persatuan pelajar...
Mestilah kena garang..
Nak kena kontrol ramai bebudak laki yang ntah pape tu...
Tapi kat luar sekolah....
Dia de rahsia besar tau...Jeng jeng jeng
Apa rahsia dia tu???
Rahsia dia ialah....
Dia seorang pelayan di Maid Cafe..
Sangat comel dia pakai baju Maid...
Sian dia kena cover sokmo...
Dia xnak budak sekolah dia tau...
TAPI...
Ade sorang budak laki sekolah dia tau...
Budak laki tu nama Usui Takumi...
Umur Usui ni 17 tahun...
Eh!..
Lupa lak nak bagitau nama girl ni...
Nama girl ni ialah Ayuzawa Misaki...
Nama glam dia lak Misa-chan...
Umur dia 16 tahun...
Cakap pasal maid...
Girl ni sangat handsome bila pakai baju laki...
Sangat gentleman...Huhu..
Usui pun handsome gak...
Tapi Usui punya latar belakang keluarga sangat misteri...
Usui suka Misaki
Misaki pun suka Usui...
Episode berape tah, diorang declare, diorang ni couple...
Sangat sweet...
Suka!!!
Ok...Dah la sinopsis aku bagi kat korang...
Law korang nak tau lebih..
Bukak mangafox...
Cari cirte Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Xpun bukak u-tube...
Taip Kaichou wa Maid-sama...
Tengok la...
Bye...

No comments:

Post a Comment