Monday, 18 March 2013

Kucing merayu


Kucing merayu


10 Saat-Saat Lucu Si Kucing

Hai...meh kita sambung tengok gelagat kucing yg mencuit hati....


Bunuh diri bukan langkah bijak bila patah hati....

Assalamualaikum...
Ni pulak video pasal seekor anjing yang patah hati...Disebabkan patah hati dia cuba untuk bunuh diri....
Tapi itu anjing...Kalu kita sebagai manusia, nak2 lagi sebagai seorg muslim, bunuh diri tidak sepatutnya dijadikan pilihan...Sebagai seorg muslim, bunuh diri kan dianggap sbgai dosa besar...Jadi jgnla bunuh diri...Banyak cara lagi yg ade untuk pulihkan hati yg patah tu... bak kata pepatah hendak seribu daya xhendak seribu dalih...


Tak salah untuk kita yakin pada diri kita even orang lain kutuk...

Assalamualaikum....
Aku nak share video ni untuk tatapan semua....
Walaupon kita cacat @ x sempurna fizikal, kita tetap ada kelebihannya....Jangan biarkan kata2 org lain menjatuhkan kita...Jadikan kata2 orang lain tu sebagai dorongan buat kita untk buat yang terbaik...Janganlah rasa rendah diri dgn kekurangan kita kerana tiada manusia yang dilahirkan perfect di dunia ni...