Thursday, 26 January 2012

T-ara JiYeon

I'm going crazy because of this beautiful lady...What should i do???

Gift Of A Friend | Jiyeon & Eunjung [JiEun]

Inilah namanya BFF...besfriend forever tau bkn boyfriend forever...hahha

Jiyeon's cute way of saying ''Thank You''


Wah! dia cakap thank u pun comel la...(ehhh...apa nk jd dgn aku ni??? semuanya comel....)

Cute! Hyun Jung #2

Adoyai...lama-lama bOleh jadi sasau aku law macam ni selalu....

Ji Yeon cute ♥

Kyaa....cutenye dia....

T-ARA 은정EunJung -Sleeping Beauty


Jom tengok awek Kumpulan T-Ara yang kuat tido...Awek ni bestfriend Ji Yeon...

Jiyeon's Killer Smile


Comelnya senyuman dia....

111216 Jiyeon T-ara & Tia Chocolat - Jiyeon Unnie!!!

Comelnya reaksi Ji Yeon bila Tia panggil dia kakak...haha

Ola...
Hari ini aku nak cakap pasal sorang girl ni....
Girl ni cantik tau...aku pun cair...
Senyuman dia memang killer r..tak tahan aku tengok..
Girl ni pandai nyanyi tau..
Suara dia sedap...menusuk kalbu...(cewahh)
Bukan je dia pandai nyanyi tau, dia pun boleh menari...
Dia ni ada kumpulan sendiri...
Dalam kumpulan dia, dia ni orang putih panggil....
Vocalist dan Lead dancer gitu..
Hebatkan dia...
Dah la cantik,hebat lak tu...
Korang nak tau tak tinggi dia berapa...
Tinggi dia 168 cm...hah! Tinggi tak dia?
Tinggi kan!
Berat dia pulak..hmm...Hah!..
46kg jer...cam model kan!
07/06/1993...Korang tau apa tu...
Tu la besday dia..
Kelebihan atau hobi dia lak...hmm
Tidur, menonton  wayang, Taekwondo, exercise dan memasak...
Wah! dia sama macam aku...masuk Taekwondo...haha
Ada chemistry ni...hehe
Opsss...lupa lak...
Aku duk mengarut kat atas ni, korang tau ke sape girl yang aku maksudkan n?
Sori ek semua, lupa lak aku nak bagitau nama girl yang cantik ni...
Nama girl ni ialah PARK JI YEON dari kumpulan T-Ara...
Kalau korang tak tau sape girl ni, meh tengok kat bawah...
Kalau tak kenal jugak lagi...
Ada satu cara jer..
Korang buka internet, tekan image dan lastly, taip la nama PARK JI YEON...haha
Tengok la puas-puas sampai korang kenal....hehehe...
Bye....

Friday, 20 January 2012

Someone????

Ola...
Jumpa lagi...
Kali aku nak cakap pasal someone...
Someone ni kecik saja...
Berjalan pun tak leh lagi...
Tapi someone ni ade senyuman...
Pergg...cute gelll....
Dengan muka cam cina tambah lagi senyuman mahal dia tu...
Gila bayang aku jadi....
Ini belum lagi dengar dia bercakap...
Conferm...aku cair...
Jantung meletup..berkecai...(xde jantung da aku lepas ni)
Cakap pasal someone...Korang tau ke sape someone ni???
Someone ni  bernama....AZRA QISTINA...
Sweet kan nama dia...sesweet Ciksunya....hahaha...
Da la korang..nanti aku cakap lebih lagi korang ingat ape lak...
Bye...

Koleksi Zikir Munajat